Vælg den rette vognmand til dit byggeprojekt

14 april 2020
Astrid Pedersen
Vælg den rette vognmand til dit byggeprojekt

Som ansvarlig for et bygge projekt af en vis størrelse vil du som hoved entreprenør typisk have brug for en række under leverandører. Blandt disse finder du leverandører af diverse vognmands ydelser, for eksempel i forbindelse med transport af entreprenør materiel.

En dygtig vognmand med den rette vognpark til rådighed vil samtidig kunne være behjælpelig med bortskaffelse af de store mængder bygge affald, som hidrører fra et sådant projekt. Og endelig er det smart, hvis selv samme vognmand kan yde andre entreprenør tjeneste – for eksempel forsyne din byggeplads med friske bygge materialer så som grus, sand og mørtelværk.

Kurt & Carlo Kristensen – din vognmand i Viborg

En sådan vognmand finder du i Kurt & Carlo Kristensen. Kurt & Carlo Kristensen har mere end tres års erfaring inden for vognmands faget, og har specialiseret sig i at levere vognmands tjenester til entreprenør projekter.

Når du vælger Kurt & Carlo Kristensen som din vognmand i det nordlige Jylland, får du ikke alene dygtige og rutinerede chauffører. Du får også adgang til en stor og varieret vognpark, som kan transportere det meste. Kurt & Carlo Kristensen tager sig lige så gerne af maskin transport på enten maskin trailer eller på blokvogn, som af opgaver med krankørsel og fragt af bygge materialer i åbne eller lukkede containere.

Garanti for sikkerhed og tryghed under transport hos Kurt & Carlo Kristensen

¨ Kurt & Carlo Kristensen er medlem af Dansk Transport og Logistik (DTL) – en branche forening, som står for at sikre kvaliteten af det udførte arbejde, når det handler om fragt og transport. Således kan du trygt benytte Kurt & Carlo Kristensen til såvel gods håndtering og fragt som til transport af følsomme og vanskeligt håndterbare emner, selv når det foregår mellem landsdele. Du kan læse mere om Kurt & Carlo Kristensen, og få et godt tilbud på vognmands tjenester til entreprenør arbejde, på cktransport.dk

Flere Nyheder