Udskiftning af døre – hvordan gør man lige det bedst?

20 juni 2020
Anders Lundtang Hansen

Udskiftning af døre kan foregå på mange matrikler og steder i landet, om vi så taler private boliger, kontorbygninger eller forsamlingshuse, hvorfor der er forskellige tilgange til at udføre det arbejde.

Det er nogle af de ting, vi vil komme ind på i denne artikel, hvor vi vil forsøge at samle nogle af projekterne under samme fane, så man kan tilgå det på samme måde, om man så har at gøre med en privat opgave, eller man skal udskifte mange døre i den samme bygning.

Dog skal det indvendes, at der jo også er forskel på, om man skal udskifte en dør indenfor i en bygning mellem to rum, om man skal opføre et nyt indgangsparti, eller man har med at at udskifte en hoveddør eller en dør ud til en terrasse.

Det nemmeste er selvfølgelig at udskifte døren, mens der er lukket i den givne bygning, men det er jo ikke så nemt at sørge for, hvis der er tale om en privat bygning.

I den forbindelse må man sørge for at henvise til en alternativ indgang og udgang for folkene, hvis der er tale om en dør, som man bruger ofte i løbet af dagen.

Helst skal man også starte med den opgave ret så tidligt på dagen, for man skal helst have lidt ekstra tid at løbe på for en sikkerheds skyld.

Det ville ikke være så heldigt, hvis man pludselig står med en åben indgang til ens hjem via hoveddøren eller terrasse-indgangen over natten.

Det er både en god invitation for tyve, men det kan også blive koldt og ende med at invitere mange insekter med videre derind.

Desuden bør man også være flere mennesker om at udføre den opgave, da den anden kan se, hvad den første ikke kan, så man bedre kan koordinere arbejdet mellem sig.

Flere Nyheder