Styr på de små ting

Slut med at lede efter to ens skruer i bunken uden ende – få styr på alle de små ting i værkstedet eller boligen. Sorteringskasser giver overblik og adgang til selv de mindste dingenoter. Moderne plastbokse med præcis det antal rum, som du behøver findes i alle størrelser, og så tager de ingen plads i skuffen eller på hylden!

Sorteringskasser til det hele…

Fortidens pladskrævende skuffedarier med mærkater og lukkede fronte er på retur – du kan have det hele i skuffen i lette plastikbokse med fleksibel ruminddeling og transparent låg, så du kan se indholdet i stedet for at sætte mærkat på det. 

Du finder sorteringskasser online i alle størrelser og til alle formål – og så er de moderne versioner som regel pæne nok til at have stående fremme. 

Hvem har brug for sorteringskasser?

Alle! Der er med garanti ikke et hjem uden småting, som med fordel kan blive sorteret i overskuelige og praktiske sorteringskasser. Brug sorteringsbokse til skruerne i værkstedet, kontorartiklerne ved skrivebordet, Lego-delene på børneværelset eller smykkerne i badeværelset. 

Du behøver ikke være et ordensmenneske for at værdsætte praktiske sorteringsbokse, og du behøver ikke være et rodehoved for at have brug for dem!

Spar plads med sorteringsbokse!

De fleste modeller inden for moderne sorteringsbokse er designet til at kunne stables. Det betyder, at du kan have nips i skuffen eller på hylden i flere lag og dermed udnytte pladsen optimalt. Med en god lukkefunktion kan du tage kasserne med, når du skal på farten, og plastmaterialerne tillader dig at smide dem en tur i opvaskemaskinen, hvis de skulle få brug for en omgang rengøring. 

Hold styr på de små ting ude og inde med praktiske sorteringsbokse til det hele – og foretrækker du at have boksene stående fremme på soveværelset eller i børneværelset uden at andre kan se indholdet, lægger du blot et pænt stykke gavepapir under låget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *