Send din pakke sikkert til Norge

14 september 2020
Astrid Pedersen

Skal din familie eller dine venner i Norge beriges med en care package eller en jule eller fødselsdags gave – eller har du en kunde i Norge til hvilken du står for at skulle sende en vare? Så kan du med fordel læse med i det følgende og lære mere om at sende pakke til Norge.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg skal sende en pakke til Norge?

Når du skal sende en pakke til Norge skal du først og fremmeste være opmærksom på at Norge ikke er med i EU – noget mange mennesker har en tendens til at glemme eller overse. At Norge ikke er et EU land betyder at de har deres egne told regler og ikke er underlagt EU’s ditto. Du skal altså være obs på told reglerne og sørge for at tjekke op på hvad der gælder for netop din pakke.

Send pakke til Norge med pakke.dk og spar toldgebyret

Du slipper for en del bekymringer når du vælger at lade pakke.dk hjælpe dig med at sende din pakke til Norge. Vælger du for eksempel at sende din pakke til Norge med PostNord vil denne forsendelses virksomhed forbeholde sig retten til at opkræve gebyr for fortoldning af din pakke – men når du vælger at lade pakke.dk forestå forsendelsen sparer du denne udgift idet pakke.dk anser fortoldning af pakke som en service.

Du bærer dog selv stadig ansvaret for eventuel moms eller told på de varer du sender ud af EU. Disse skal anføres i det told dokument som du får præsenteret når du ønsker at sende en pakke til Norge med pakke.dk. Dette gøres nemt og hurtigt og uden ekstra omkostninger for dig. Og så slipper du for at din pakke bliver hængende i tolden og dermed forsinket på vejen.

Du kan læse mere på pakke.dk

Flere Nyheder