Sådan skal du pleje dine Pernille Corydon smykker

Ejer du nogle fine smykker fra Pernille Corydon, som du gerne vil passe bedst muligt på? Der er forskel på, hvordan smykker skal plejes og vedligeholdes. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan pleje dine Pernille Corydon smykker på den rigtige måde. 

Smykker samler på en masse snavs, skidt og bakterier. Derfor er det vigtigt, at man får dem renset med jævne mellemrum. Jo oftere man rengøre dem, jo længere levetid vil de også have. Smykker kan nemt få en formindsket levetid, hvis de ikke bliver plejet undervejs. 

Tag dine Pernille Corydon smykker af i disse situationer

Der er nogle situationer, hvor du skal undgå at have dine smykker på. Det gælder både Pernille Corydon smykker, men også mange andre smykker i langt de fleste tilfælde. 

Hvis du dyrker sport, så skal du tage dine smykker af. Både øreringe, halskæder og armbånd. Det er både skidt for smykkerne at blive udsat for varme og sved, men de kan også nemt hænge fast og gå i stykker under sport. 

Andre tidspunkter, hvor du bør tage dine Pernille Corydon smykker af, er eksempelvis når du bader, gør rent, sover og lignende. Smykker må helst ikke blive udsat for hverken ekstrem varme eller kulde, så tænk også dette med ind i din hverdag. 

Rens hellere dine Pernille Corydon smykker en gang for meget

Når det kommer til rengøring af dine smykker, så har de rigtig godt af, at blive rengjort dagligt. Et par stickers øreringe, som du kan finde her: https://www.fangels.dk/maerker/pernille-corydon.html, har eksempelvis godt af, at blive tørret af med en klud og lidt sæbe hver aften inden sengetid. 

Derudover er det en god idé at rengøre smykker lidt mere i bund en gang ugentligt. Det kan du eksempelvis gøre med en elektronisk smykkerenser. Det er hurtigt og nemt, og alle dine smykker vil skinne, som var de nye igen.

Hvis du synes det lyder uoverskueligt, så prøv at skriv det ind i din kalender, ligesom med dit arbejde eller din træning. Det handler bare om at få det gjort til en god vane!