Næseoperation og ansigtsløftning – den rette plastikkirurgi når du vil se yngre ud

25 november 2020
Astrid Pedersen

De fleste mennesker ønsker at fremstå ungdommelige og naturlige – især når det gælder ansigtet. Vi møder bogstaveligt talt andre mennesker ansigt til ansigt, og vores omverden vurderer os i høj grad ud fra ansigtets udseende.

Hvis ansigtet udstråler træthed, smerte, bekymring eller stress bliver det de egenskaber med hvilke vi forbinder det andet menneske. Og derfor er det ikke et udtryk for overdreven forfængelighed når man søger at minimere netop disse træk.

Få et friskere og gladere udseende med et ansigtsløft

Med alderen bliver huden i ansigtet slappere og mindre elastisk. Dette skyldes at produktionen af kollagen i huden falder, hvilket fører til en løsere hud struktur. Ud over det, at vi får øget tendens til rynker i huden, vil vore ungdommelige træk samtidig udviskes.

Fylden i den øvre del af ansigtet forsvinder, samtidig med at huden på kinderne begynder at hænge. Kæbelinjen og kindbenene vil ikke fremstå så skarpt og markeret som før. En øget tendens til poser under øjne og kindben vil give ansigtet en træt og ældet fremtoning. Og furer ved næse og mund samt den udtalte bekymringsrynke mellem øjenbrynene vil få os til at fremstå vrede eller skrappe.

Et ansigtsløft kan rette op på mange af disse visuelle skavanker og give dig dit friske og ungdommelige udtryk tilbage. Hvis du vælger et privathospital af høj kvalitet vil dit ansigtsløft blive udført så diskret at ingen vil kunne se at du har været under kniven. Og vil du sætte ekstra trumf på dit ansigtsløft kan du ved samme lejlighed få rettet næsen.

Hvorfor vælge en næseoperation?

Hos de fleste mennesker vokser næsen med årene – og derfor vil det blive svært at opnå et ungdommeligt look uden samtidig at få rettet næsen til. Hos AGATA Privathospital kan du få yderligere information om dit behov for næseoperation i forbindelse med ansigtsløft – læs mere på https://www.agata-privathospital.dk/ 

Flere Nyheder