Maling af vægge og lofter er ikke altid lige let

17 februar 2020
Anders Lundtang Hansen
Maling af vægge og lofter er ikke altid lige let

… specielt ikke med sidstnævnte, hvis du lige forestiller dig det på den måde, som vi gør.

For vi tænker ikke på, at du skal op på loftet i luftrummet og male rummet her, vi taler om maling af vægge og lofter i den forstand, at man befinder sig i det samme eller de samme lokale(r), hvor man skal male det loft, man kigger op på.

Hvis det så er højt til loftet, så er det i overført betydning en god ting, men det kan blive ret så svært at male, hvis der er det direkte, og man så heller ikke er den højeste person i verden.

Man skal så måske have fat i en trappestige og/eller en lang pensel, man kan forlænge, men det gør så også arbejdet meget langsommeligt, hvis man skal op og ned ad den trappe konstant og rykke den en lille smule frem og tilbage.

Dette gælder både, når man skal male væggene, men så sandelig også når man skal male loftet over den.

Og så skal man jo også lige have in mente, at man nok skal hen at male det hele igennem igen og måske en gang mere, så man kan ikke snøle med arbejdet eller lade der gå for lang tid mellem, at man starter malingsprocessen, til at man fuldender den omgang.

Derfor er forberedelse nøgleordet til at få den opgaven gennemført uden så mange forviklinger.

Eksempel skal man netop gøre sig klart, hvordan man bedst muligt ønsker at male det og se, om der er materialer og remedier til rådighed, som man kan benytte sig af.

Man skal jo helst ikke overbelaste kroppen mere end højst nødvendigt, når man maler det her malerarbejde.

Faktisk vil det måske være bedst i sidste ende, at man hyrer nogle professionelle håndværkere til at tage sig af den opgave for en at male vægge og lofter.

Flere Nyheder