Lækre og strålende gulve med en professionel gulvafslibning i Søborg

08 december 2018
Astrid Pedersen
image

Et trægulv i kvalitets træ er s absolut et af de største aktiver, en bolig kan besidde. Er du så heldig at bo i et hus eller en lejlighed med et originalt trægulv, kan du med rette betragte dig selv som en lykkens pamfilius. Uanset om du er så heldig at bebo en patricier villa eller herskabs lejlighed med sildebens parket, et bonde- eller fiskerleje hus med lækre, fede skibsplanker, eller en klassisk murermester villa med det klassiske bræddegulv, bør du gøre dit yderste for at beskytte og værne om de lækre gulve.

Måske er dit trægulv efterhånden så slidt, at du overvejer at rykke det op og få lagt et nyt trægulv, eller erstatte trægulvet med et moderne gulv af beton, cement, epoxy eller klik parket. Men gør det ikke – du vil fortryde det! Træ har altid været – og vil altid være – det allerbedste materiale til gulve. Og et originalt trægulv komplimenterer resten af boligens indretning på en måde, som andre typer gulve aldrig vil kunne.

Hvad gør jeg, hvis mit trægulv er blevet grimt, plettet og slidt?

Som alternativ til et nyt gulv kan du vælge en professionel gulvafslibning. På den måde kan du sagtens få fjernet alle de overfladiske ridser, skrammer, skjolder og øvrige misfarvninger, som giver gulvet dets triste og ujævne udseende, og får det til at fremstå snavset og snusket uanset hvor ofte du vasker det. Disse skønhedspletter sidder nemlig som oftes indlejret i træværkets overflade – og man skal ikke mere end de 1 – 2 millimeter ned i træet, som fjernes ved en gulvafslibning, førend nyt og frisk træ åbenbarer sig, parat til plejende og nærende efterbehandling.

Find din professionelle gulvmand hos Gulvkanonen

Gulvkanonen er et populært firma, som tilbyder services så som gulvafhøvling og gulvafslibning til absolut rimelige priser. Du kan finde din faglært håndværker på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-soeborg/ 

Flere Nyheder