Lækker og velsmagende dansk mad på lokal restaurant

Lækker og velsmagende dansk mad på lokal restaurant

Går turen til Ribe, skal du ikke snyde dig selv og familien for et besøg på en af byens bedste restauranter, nemlig Backhaus.

Hvad er Backhaus?

Backhaus er hotel, selskabs lokaler og restaurant i Ribe. Med sin hyggelige og idylliske beliggenhed i Ribes historiske bymidte udgør Backhaus den perfekte ramme om en aften i byen med lækker mad og fin betjening – eller måske en julefrokost for hele firmaet.

Når du besøger Backhaus, er du garanteret en venlig og personlig service og et måltid god, traditionel dansk mad ud over det sædvanlige. Hos Backhaus er personalet ganske passioneret omkring såvel tilberedning og anretning som servering og betjening af gæsterne. Du vil føle dig hjemme hos Backhaus, hvis lokaler emmer af hygge og varme.

Hvad har Backhaus på menuen?

Restauranten er en klassisk dansk restaurant med alle de kendte og elskede retter på kortet. A la carte kortet hos Backhaus byder eksempelvis på asparges suppe, tartelet og reje cocktail, alle ledsaget af lunt hjemmebagt brød. Som hovedret kan du vælge imellem retter så som stegt eller fyldt rødspætte, mørbrad bøffer, engelsk bøf, dansk bøf med bløde løg kartofler og sovs eller den berømte Backhaus schnitzel, som serveres med bearnaisesovs, ærter, champignon og pommes frites.

Frokost menuen er ligeledes traditionel dansk – for her kan du få såvel smørrebrød som biksemad eller stjerneskud, pariser bøf og æggekage.

Brunch hos Backhaus

Er du kun i byen i de tidlige timer før frokost, er der ingen grund til at fortvivle. Backhaus er nemlig leveringsdygtig i en utroligt lækker brunch, bestående af hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon, røræg med små pølser, amerikanske pandekager med ahorn sirup, 3 slags pålæg med tilbehør, ost og brie med frugt, 2 slags marmelade, rundstykker, rugbrød og franskbrød. Med til brunchen hører kaffe og the samt mælk og 2 slags juice.

Læs mere, og book bord, på backhaus-ribe.dk