Lad dit Opel værksted i Jylland forestå servicering af din Opel

15 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du og din familie er i besiddelse af en eller flere biler er der en vis idé i at have god kontakt til et lokalt ak. Så skal du nemlig ikke så langt når en af bilerne skal på værksted.

Hvor finder jeg det bedste Opel værksted i Jylland?

Er du bosat i den nordlige del af Midtjylland, nærmere betegnet Viborg, Skive eller omegn, hedder dit lokale bilhus Jørgen Laursen. Hos Jørgen Laursen i Viborg finder du autoriseret Opel værksted hvor du kan få repareret eller serviceret din Opel bil uanset dennes årgang og model.

Jørgen Laursen er specialist i Opel biler og har mange års erfaring inden for håndtering af disse. Du kan være sikker på at din Opel er i trygge og professionelle hænder når du lader Jørgen Laursen forestå alt fra undervogns behandling til udskiftning af dele.

Opel værksted Jylland

Hos Jørgen Laursen får du hjælp til såvel udbedring af skader efter stenslag til fuldt service eftersyn og klargøring til det obligatoriske bilsyn. Og du kan være helt sikker på at det er top kompetente personaler i form af veluddannede automekanikere og service teknikere som står for begge dele.

Få en god service aftale hos Jørgen Laursen

Hvis du ønsker den bedste service samt adgang til fordele i form af rabatter på produkter og ydelser kan du vælge at tegne en favorabel service aftale hos Jørgen Laursen.

Med en service aftale får du fast lav pris på diverse service ydelser samt gratis hjælp til eksempelvis udskiftning af autopærer og viskerblade. Du kan også få assistance i forbindelse med skift mellem sommer og vinter dæk. Og du kan opbevare de dæk, som ikke er i anvendelse, på det til autoværkstedet hørende dæk hotel.

Du kan få yderligere information om Jørgen Laursen, og kontakte automekanikeren direkte via bilhusets hjemmeside på jorgenlaursen.dk.

Flere Nyheder