Klæd om til arbejdet med facadeskilte

Klæd om til arbejdet med facadeskilte

På nogle arbejdspladser har man krav om, at man tager noget bestemt tøj på hver dag på arbejde.

Det kan være en trøje, der indikerer, at man arbejder på det givne sted, med navneskilt på, så kunderne altid ved, hvem de skal henvende sig til.

På andre arbejdspladser har man mere nogle overordnede beskrivelser af, hvad man skal have på, hvad man ikke må have på, og hvornår man mere frit kan vælge.

Det kan være, at man skal have jakkesæt på på arbejde som mand, mens kvinderne skal have noget tilsvarende på. For man skal være repræsentabel for firmaet, og man har måske en tradition i denne branche om, hvad man skal have på, så man kan blive taget seriøs af de andre firmaer, kunder og samarbejdspartnere.

Så er der måske mulighed for at have noget mere afslappet på, når det er fredag, eller hvis det er meget varmt eller meget koldt, kan man tilpasse tøjet derefter.

Visse arbejdspladser fordrer som krav, at man taget noget sikkerhedsudstyr på, som er ufravigelige krav, ellers vil man ikke blive lukket ind på arbejdspladsen.

Det kan være på en byggeplads, hvor der er krav om at have sikkerhedshjelm på, en sikkerhedsvest med reflekser, sikkerhedssko og videre.

Men der er også i nogle brancher, hvor der er noget arbejdstøj, der gør det lettere at arbejde med det givne produkt.

Dette kan for eksempel være, når man laver facadeskilte eller sætter disse op, hvor det er lettest at have en kedeldragtlignende mundering på, hvor der er mange lommer i, så man oppe i højden, når man sætter skiltet op, lige fluks kan hive de remedier frem, man skal bruge.

Ellers har man måske et arbejdsbælte på, hvor der hænger værktøj i, så man ikke hele tiden skal ned ad stigen for at hente noget brugbart værktøj hver gang, det er nødvendigt.