Gulvafslibning på Fyn

23 januar 2022
Agner Clausen

advertorial

Kan mit gulv afslibes?

Er dit trægulv kedeligt og slidt? Måske er din første tanke, at du må skifte gulvet. Men som regel kan man nøjes med at afslibe eller afhøvle gulvet. Afhøvling er til gulve, som er behandlet med fernis. I de allerfleste tilfælde behøver man udelukkende at afslibe gulvet.

Hvordan kan du vide, om gulvet kan afslibes? Tjek dér hvor radiatorrøret går ned i gulvet. Dér kan du se, hvor tyk gulvbrædderne er. Alternativt fjern et dørtrin. Ved en afslibning tager man udelukkende en millimeter af gulvet. Så de fleste gulve kan klare en afslibning.

Hvis gulvet er for slidt eller hærget, så at en afslibning ikk

image

e er mulig, kan man spartle gulvet og derefter male det. På den måde slipper du for at lægge et nyt gulv.

Kan man selv afslibe et gulv?

Det korte svar er: Det kan man godt. Men det frarådes, da man som amatør let kan skade gulvet så alvorligt, at det bliver vældig arbejdskrævende at rette op på det. Maskinerne man bruger er kraftfulde og i de forkerte hænder kan det gå rigtig galt. Det er bedre at hyre en professionel gulvmand til opgaven. Han løser det på en brøkdel af den tid du skal lægge på det, og du ender med største sikkerhed med et meget bedre resultat.

Hvordan finder man en god gulvmand?

Når du vælger en professionel gulvmand, læg mærke til hvordan du bliver behandlet. Er de venlige og professionelle? Har de styr på sagerne, eller er der rod og forvirring? Har du en god kemi med gulvmanden, og er han god til at svare på dine spørgsmål?

På TrustPilot kan man se en bedømmelse af forskellige gulvfirmaer. Her skal man selvfølgelig vælge en maler med en høj score. Men vær også opmærksom på, at scoren bygger på mange anmeldelser. Gulvkanonen (https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/) er en spiller med høj score og mange anmeldelser. Gulvkanonen afsliber gulve i hele landet, også på Fyn.

Flere Nyheder