Gulvafslibning i Haslev – når dit gamle gulv skal stå som nyt

13 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Træværk er uden tvivl det smukkeste materiale som kan anvendes i forbindelse med gulvbelægning. Derfor er huse og lejligheder med ægte trægulve særdeles eftertragtede på det danske bolig marked.

Dette gælder især for de boliger som kan prale med ægte, originale trægulve i stuer og værelser. Sådanne gulve er anlagt i forbindelse med opførelsen af bygningen, og passer derfor perfekt dertil.

Samtidig vil et originalt trægulv typisk være fremstillet af solidt træ i top kvalitet, i hvert fald hvis bygningen er fra før midten af det forrige århundrede. Dengang anvendtes nemlig kun det bedste træværk fra massive sorter i forbindelse med fremstilling af trægulve. De skulle jo gerne kunne holde.

Af samme grund kan det blive helt utroligt dyrt hvis dit originale trægulv skal erstattes med et nyt ét i tilsvrende kvalitet. Og derfor bør du gøre sig særligt umage for at holde boligens trægulv ved lige.

Hvad gør jeg hvis mit trægulv er blevet grimt og slidt?

Intet holder selvfølgelig evigt. Selv om du passer og plejer dit trægulv vil det uvægerligt blive slidt med tiden. Dette gælder især for gulve som er behandlet med lud, olie eller sæbe.

image

Disse materialer går under betegnelsen ikke forseglende, og yder ikke nær den samme beskyttelse som eksempelvis lak, fernis eller maling. Dit gulv kan således godt risikere at blive grimt i overfladen selv om du er omhyggelig med vedligeholdelsen.

Dette behøver dog ikke at betyde at gulvet er modent til udskiftning. Du vil med stor sandsynlighed sagtens kunne få gulvet rigtig flot igen. Det er blot et spørgsmål om at få fat i en dygtig gulvmand som kan forestå en grundig gulvafslibning med tilhørende efterbehandling.

Få den bedste gulvafslibning i Haslev

Er du således på jagt efter en gulvmand i Haslev kan du med fordel vælge Harpixgulv. Klik ind på Harpixgulv.dk for et skarpt tilbud på afslibning af gulve.

Flere Nyheder