Find fiskestænger til flere forskellige typer fiskeri

31 maj 2021
Astrid Pedersen

Drømmer du om at gøre lystfiskeri til din nye hobby? Så skal du først og fremmest ud og have fat i en god fiskestang.

Hvilken fiskestang skal jeg bruge?

Når du står for at skulle vælge den rette fiskestang bør du overveje hvilken type fiskeri du ønsker at dyrke. Der er nemlig temmelig stor forskel på fiskestænger alt efter hvilken type fiskeri de er beregnet til, både når det gælder design og styrke. En fiskestang til flue fiskeri vil for eksempel typisk være en del længere, slankere og mere fleksibel end en fiskestang til pirke fiskeri. Sidst nævnte skal kunne holde til en del da pirke fiskeri foregår fra båd og typisk har de store havfisk som mål.

Du kan også vælge at investere i en stang som er beregnet til fiskeri fra kysten eller fra bredden af et vandløb – eller fra en af de mange put and take søer som findes rundt omkring i Danmark. Uanset hvilken fiskestang du vælger skal du samtidig sørge for at indkøbe det rette tilbehør hertil, så som for eksempel kroge og forfang, lodder, flåd, blink og kroge, liner og snører, og eventuelt fluer hvis du ønsker at dyrke fluefiskeri i åer eller floder.

Det kan måske virke uoverskueligt at skulle forholde sig til de mange forskellige stykker udstyr og grej som skal indkøbes før du kan kaste dig ud i din nye fritids interesse. Men du behøver ikke at fortvivle. Hos Billigt Fiskegrej finder du nemlig, foruden diverse fiskegrej og tilbehør til aldeles rimelige priser, udførlige vejledninger angående valg af den rette fiskestang.

På den måde kan du være sikker på at du foretager det rette indkøb blandt shoppens store udvalg af bombardastænger, feederstænger, fluestænger, jerkstænger, karpestænger, pirkestænger, spinnestænger, surfcastingstænger, teleskopstænger og trollingstænger.

Se alle de lækre fiskestænger i den online shop på billigtfiskegrej.dk.

Flere Nyheder