Få hjælp til dit hashmisbrug på et behandlingscenter

07 april 2021
Astrid Pedersen

Ryger du meget hash, og har du en mistanke om at du er på vej ind i et regulært hashmisbrug? Så kan du med fordel læse med her.

Hvordan opstår et hashmisbrug?

Der er flere veje ind i et hashmisbrug. Mange, især yngre, mennesker med udiagnosticerede psykiske eller mentale lidelser bruger hash eller marihuana i forbindelse med selvmedicinering, idet de oplever beroligende og afslappende virkninger samt en vis lykkerus ved indtagelse af stoffet.

Man kan også være så uheldig at havne i et miljø hvor der ryges meget hash, og så er det nemt at falde i. Hash er nemlig yderst afhængigheds skabende. Det aktive stof i hash kaldes THC eller tetrahydrocannabinol. Det er THC som gør dig høj eller skæv, og som får din hjerne til at udløse dopamin hvilket fører til afhængighed og misbrug.

Hvor kan jeg få hjælp til hashmisbrug behandling?

Hos Behandlingscenter Søby Park kan du altid få den bedste hjælp til at komme ud af din afhængighed af hash. Selv om du måske har været bruger af hash, pot eller skunk i mange år vil du have gode chancer for endegyldigt at sige farvel til den farlige vane med et ophold på det professionelle behandlingscenter som tilbyder trygge rammer for afvænning.

Hos Behandlingscenter Søby Park kan du blive indskrevet til et behandlings forløb af op til syv ugers varighed. Her vil du kunne få den terapi og behandling som skal til for at komme ud af selv et svært hashmisbrug – og den rette hjælp til at forhindre tilbagefald.

Med døgnbehandling hos Behandlingscenter Søby Park er du væk fra dit normale miljø, og vil derfor blive afvænnet på langt mere effektiv vis end hvis behandlingen skulle finde sted i ambulant regi. Og så vil du få meget nemmere ved at lade joint, bong og pibe ligge når du kommer hjem igen efter endt afvænning.

Flere Nyheder