Få et flot badekar med ny emalje

17 maj 2020
Astrid Pedersen

Er dit gamle badekar efterhånden så grimet og misfarvet, at du ikke længere gider at bruge det? Så bør du overveje at få en badekarsmaler til at reemaljere karrets inderside.

Hvorfor skal jeg lade mit gamle badekar emaljere?

Måske tænker du at det ikke er umagen værd at fikse det gamle, slidte badekar op. Men her skal du tænke på, at det er væsentligt dyrere at skrotte badekarret end det er at reparere emaljen på karrets inderside.

Uanset om du gerne vil have et nyt badekar, eller om du ønsker at skifte badekarret ud med en smart og plads besparende bruseniche, er der tale om langt dyrere og temmelig meget mere tidskrævende løsninger end emaljering af badekar.

Du skal for eksempel, såfremt der er tale om et indbygget badekar, nedbryde soklen for at kunne skaffe de gamle kar af vejen. Herefter skal soklen opbygges på ny rundt om det nye kar, eller helt rives ned for at gøre plads til en bruseniche. Og så er det da nemmere at kontakte en dygtig håndværker, som på få timer kan få badekarret til at stå som nyt.

Hvem er Ny Emalje?

Skal du således have repareret dit gamle badekar, kan du med fordel kontakte Ny Emalje. Ny Emalje er et firma, som har specialiseret sig i maling af badekar og andre former for reparation af emalje – for eksempel i håndvaske og på klinker og fliser.

Hos Ny Emalje kan du altid henvende dig med spørgsmål om emaljering af badekar, og få en snak om dit badekars behov for reemaljering. Ny Emalje har mange år og reparerede badekar på bagen, og vil ed sikkerhed kunne hjælpe dig med at genskabe den smukke og stærke emalje i dit badekar.

Du kan få mere information om Ny Emalje, og et godt tilbud på emaljering badekar, på hjemmesiden ny-emalje.dk

Flere Nyheder