Få den bedste hjælp til maling af boligen hos dit malerfirma i Hørsholm

27 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Hvis din bolig fremstår trist og mat indvendig trænger vægge, lofter og indvendigt træværk sikkert til et frisk lag maling. Og her kan det godt betale sig at planlægge med en professionel maler til opgaven.

Indvendig maling af boligen – et hårdt og tidskrævende stykke arbejde

Har du besluttet dig for selv at male stuer og værelser i din bolig kigger du på et særdeles omfattende stykke arbejde. Vel udført malerarbejde er ikke gjort med at købe et par spande maling og smøre indholdet ud over væggene ved hjælp af pensler og ruller.

Du skal belave dig på at bruge mindst en uge på dette projekt, da der skal udføres ganske grundigt forarbejde. I hvert fald hvis resultatet af dit malerarbejde skal være flot og kunne holde i mange år.

Grundig forberedelse af væggene – et must i forbindelse med malerarbejde

Hvis du blot maler direkte oven på den eksisterende maling på væggene vil den nye maling ikke kunne binde ordentligt. Dette skyldes at væggenes overflade med tiden har opsamlet snav og smuds, blandt andet i form af partikler fra røg og støv samt fedt fra mados.

Vælger du at male direkte på væggene vil malingen allerede efter kort tid begynde at skalle af. Og så er du lige vidt.

Derfor skal væggene slibes og renses grundigt inden du påbegynder det egentlige malerarbejde. Sidder der gammelt tapet skal dette fjernes. Og er pudset inden under beskadiget skal dette repareres hvis overfladen skal være smuk og ensartet.

Lad en maler med erfaring og ekspertise forestå malerarbejdet

Du vil hurtigt finde ud af at det ikke selv kan betale sig at male hele boligen fra kælder til kvist. Det kan langt bedre svare sig at hyre en dygtig lokal maler. Især når du kan finde en maler så billig som Malerkanonen – få mere information på https://malerkanonen.dk/maler-hoersholm/ 

Flere Nyheder