Få bedre velvære med fysiurgisk massage

21 februar 2020
Astrid Pedersen
Få bedre velvære med fysiurgisk massage

Hvis du som de fleste andre hårdt arbejdende mennesker ofte føler dig træt og uligevægtig, kan det have forbindelse til uhensigtsmæssige muskel spændinger, som har oparbejdet sig over tid. Og så kan du med fordel booke en tid til en fysiurgisk massage.

Hvordan foregår fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage indledes som næsten alle andre massage former ved, at du som modtager af massagen placerer dig på et behageligt leje – i langt de fleste tilfælde en dertil indrettet massage briks. Massøren vil gennemgå hver eneste del af din krop – arme, ben, ryg, bryst og mave – med dybe strøg, som masserer hver enkelt muskel fra dennes udspring til dens hæfte. Hvis du aldrig før har modtaget fysiurgisk massage, kan det godt virke ubehageligt i begyndelsen, især hvis dine muskler er meget spændte og hårde.

Formålet med fysiurgisk massage er at løsne alle muskel spændinger op og frigive tilførslen af blod – og dermed ilt – til musklerne. Og derfor er fysiurgisk massage ingenlunde en wellness massage, men en dybt gående behandling, som giver langsigtede effekter.

Hvem har glæde af fysiurgisk massage?

Faktisk er fysiurgisk massage for alle, som ønsker en bedre krops holdning, mere energi i hverdagen, og frihed for smerter, spændinger og myoser. Fysiurgisk massage går nemlig i dybden med såvel muskler som bindevæv og ligamenter, og styrker således blodgennemstrømningen og udrensning af diverse affalds stoffer, som hover sig op i systemet.

Samtidig er fysiurgisk massage ideel for mennesker, som dyrker motion, idet massagen kan hjælpe med til at forebygge skader i muskler og led. Hvis du med jævne mellemrum sørger for at få en omgang fysiurgisk massage, kan du på længere sigt styrke såvel muskler og led som knogler og indre organer, idet kroppens kredsløb forbedres mærkbart af massage.

Du kan finde din fysiurgisk massør i Århus på https://www.dorthemargrethe.dk/ 

Flere Nyheder