Det er værd at huske at gøre skoreoler og skohylder rene

Det er virkelig praktisk at have skoreoler og skohylder, specielt hvis man bor mange mennesker under samme tag, eller man er en institution eller lignende, hvor der er mange besøgende med videre, der kommer forbi med deres sko.

På den måde sørger man ikke alene for, at man tydeligt viser, at man skal placere skoene, før man kommer ind, men man kan også stable dem på en fornuftig måde, så skoene er til at finde igen – og man ikke har dem direkte nede på gulvet!

Således undgår man, at der kommer jord og andet på gulvet og ikke mindst med videre ind i de tilstødende lokaler med videre. Desuden er det lettere at finde ens sko bagefter, når der er system i dem.

Du kan finde den slags her: Ideshoppen.com.

De skal dog huskes at gøres rene

Men selvom man har fået skoene placeret for sig, og de så ikke skal gøre hinanden snavsede, hvilket er god hygiejne, så hjælper det jo ikke særligt meget i længden, hvis man ikke husker at gøre dem rene.

For hvis der er mange mennesker, der besøger ens sted eller hjem, så kan der komme ikke bare jord, skidt, snavs, hundelorte, insekter og så videre med ind, men det kan også sætte sig på disse remedier.

Med skoene alene så kommer det meste ud igen, hvor man så gør gulvet rent, hvor skoene har stået på, men hvis nu der er mudder unde skoene eller andet, så kan det klistre sig fast på ens skoreol eller skohylde.

Det kan virkelig blive uhygiejnisk i længden at have stående, specielt hvis små børn og kæledyr kan komme tæt på dem.

Derfor bør man huske med jævne mellemrum at gøre dem grundigt rene.

Kan de ikke blive helt rene, er det næsten bedst at udskifte dem også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *