Derfor kan du ikke komme ud gennem din dør denne dag

30 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan lyde som starten på en dårlig vittighed, at man ikke kan komme ud af døren og på arbejde, og man siger da tit også, at man ikke orker at gå ud af en dør denne dag, fordi man er alt for smadret, syg, eller man føler sig grim.

Men der er faktisk en praktisk årsag til, at døren er spærret, og det har ikke noget at gøre med, at du har fået en leverance til døren, der står og fylder, så du ikke kan åbne den udad, fordi buddet troede, din hoveddør åbnede indad.

Hvis du havde tjekket vejrudsigten, så vidste du sådan set, at det ville komme, for det kom ikke bag på meteorologerne: Det kom et kæmpe snevejr forbi landet.

Og det har så samlet sig foran din hoveddør, så du ikke kan komme ud.

døre

Måske kan du så tage bagdøren ud, hvis du har travlt, og så må du fjerne sneen senere, men hvis der er så meget sne lige dér, så er der sikkert også en masse på din bil, eller også gør det, at trafikken bare ikke kan køre.

Få fjernet den sne foran din dør

Selvfølgelig ved man nogenlunde på året, hvornår det kommer til at sne, så man kan forberede sig på det.

Desuden er der krav om, at man skal fjerne sne ved fortovet ud til vejen, og så kan man jo lige så godt tage det med, der er foran døren.

Godt nok kan det tænkes, at du kan arbejde hjemmefra, men der er jo folk, der skal aflevere ting til dig, komme på besøg, eller der er andre beboere, der skal komme nemt hjem, og så er det bare for bøvlet at bruge bagdøren.

Så se at få fjernet sneen foran døren, så snart det bliver muligt for dig.

Flere Nyheder