At være en dygtig tekstforfatter kan være din sidebeskæftigelse

Du har nok hørt en del om sådan noget som skånejobs og flexarbejde, hvor man tilpasser arbejdet lidt efter, hvad den enkelte kan klare. Det er trods alt bedre, at man er fleksibel på det område, end at man tvinger folk ud i noget arbejde, de ikke kan overskue, men det er trods alt endnu bedre, end at de mennesker ikke bidrager til samfundet og skal være på understøttelse.

Endvidere har man jo også dem, der er studerende, der skal tjene lidt penge ved siden af deres studie, eller man er pensionist, der gerne vil tjene lidt mere til folkepensionen, eller man bare gerne vil bidrage med noget, så man ikke føler, man er en byrde for samfundet.

Men det er ikke noget, som man agter at gøre karriere indenfor, så man skal bare finde noget, der passer til en her.

Det er perfekt at blive en dygtig tekstforfatter i den forbindelse

I de nævnte tilfælde kan det være velegnet at prøve sig af som tekstforfatter, fordi det ikke er hårdt fysisk arbejde, og man kan ofte arbejde selv, hvis man nu arbejder freelance og kun tager arbejde ind, når man har overskud til det.

Og man behøver ikke selv lave det hårde arbejde, da man kan få andre til det i form af for eksempel https://wordpens.com/cases/ 

Tjener man under et vist beløb, så behøver man heller ikke oprette sig som virksomhed, hvis man ikke søger en fastansættelse med faste arbejdstider som tekstforfatter.

Derfor bliver det et meget fleksibelt arbejde, hvor man selv kan bestemme arbejdsmængden og arbejdstiden efter ens egne behov.

Måske bliver man bidt af det, så man gerne vil drive det videre og større, men ellers er det en smart måde at tjene lidt ekstra på ved siden af det, man ellers bruger tiden på.

Det kan godt svare sig.